Ege Postası
Geri

Bayraklı’da işgale geçit yok!

Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri, Gümüşpala Mahallesi Çarşısı ile Çay Mahallesi Şehit Hakan Uysal caddesinde kaldırım işgali operasyonu yaptı. Operasyonda araç yollarına bırakılan çiçek, saksı ve duba gibi trafiği önleyici birçok eşya da kaldırıldı. Sattıkları ürünleri kaldırım üzerine taşıran esnaflar uyarıldı. Bayraklı Belediyesi
Bayraklı’da işgale geçit yok!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Kasım 2015 Pazartesi 13:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediyesi ilçedeki “işgallere” göz açtırmıyor. Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren belediyenin zabıta ekipleri, çevik kuvvet polisi destekli operasyonda ilk olarak Gümüşpala Mahallesi 7020 sokağa gitti. Burada caddeyi baştan aşağı denetleyen ekipler, işporta mallarına el koydu. Trafiği engelleyici eşyalar kaldırıldı. Daha sonra Çay Mahallesi Şehit Hakan Uysal Caddesi ve trafiğin yoğun olduğu caddelerde çalışmalarını yürüten görevliler, iş yerlerine ayrılan alan dışına konulan sandalye, masa ve reklam tabelalarını da alarak kamyonlara yükledi.

Zabıta ekipleri caddelerde kaldırım üzerine park etmiş ve uygunsuz alanlarda hijyenik olmayan, sağlıksız ürün satan seyyar satıcıların mallarına da el koydu.



KURALLARA UYULMASINI İSTİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirterek, “Esnafımızdan belirlenen kurallara uymasını istiyoruz. Kaldırım ve yol işgali yapmamaları noktasında esnafımızı uyardık. Ancak işportaya, halkın sağlığını tehlikeye sokacak gıda ürünlerini satılmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası