Ege Postası
Geri

Bayraklı’da kariyer günü

Bayraklı Belediyesi kentin farklı üniversitelerinin destek verdiği kariyer günü düzenliyor. 16 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak bu özel güne Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak. Bayraklı’da kariyer günü
Bayraklı’da kariyer günü
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Ocak 2016 Çarşamba 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kariyer gününe Katip Çelebi, Gediz, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi ile Ottoman&Ottoman Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık destek verecek. Postacılar Mahallesi’ndeki İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kariyer gününde doktorluk, diş hekimliği, hemşirelik, avukatlık, psikolog, sosyolog, iktisat, işletme, ekonomist, elektrik-elektronik mühendisliği, makine mühendisi, inşaat mühendisi, tercüman, mimar, peyzaj mimarı ve bilgisayar programcılığı üzerine tanıtım yapılacak.

Bu mesleklerde eğitim görmüş isimler, gençlere tecrübelerini anlatacak. Gençlerin sorularını yanıtlayacak. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BAYGEM) öğrencileri de bu kariyer gününün misafiri olacak.

TECRÜBELERİNİ AKTARACAKLAR
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kariyer gününün önemine dikkat çekerek, “Gençlerimiz özellikle üniversitelerde seçecekleri bölümlerle ilgili bilgi sahibi olması gerekiyor. Örneğin makine mühendisi ne yapar,  iş olanakları nelerdir, bu bölümle ilgili üniversitelerde ne gibi dersler vardır gibi sorulara gençlerimiz yanıt bulabilecek. Üniversitelerden gelecek arkadaşlarımız kendi alanlarıyla ilgili gençlerimizi bilgilendirecek. Tecrübelerini aktaracak. Tüm gençlerimizi düzenleyeceğimiz kariyer gününe bekliyoruz” dedi.  



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası