Ege Postası
Geri

Bayraklı’da kriz bitmiyor; O isimler yine katılmadı!

CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır ve Atila Sertel Bayraklı’da İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile ilçe yöneticileri arasında yaşanan krize son vermek için Bayraklı’ya çıkarma yaptılar. İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelen vekiller krizle karşı karşıya geldi. Vekillerin ilçe Başkanı Susmuş ile yaptığı toplantıya daha önce ilçe yönetimi toplantısına katılmayan muhalif isimler yine katılmadı.
Bayraklı’da kriz bitmiyor; O isimler yine katılmadı!
Haberler / Yerel Politika
24 Mart 2021 Çarşamba 20:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı’da krize bir türlü nokta konulamadı. İlçe yönetiminde Susmuş’a bayrak açan yönetici sayısı artarken önemli bir gelişme yaşanmış olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı gerçekleşmemişti. Susmuş’a muhalif olduğu ve istifa etmesini istediği iddia edilen 10 yönetici yönetim kurulu toplantısına katılmazken, tutanak tutulmuş ve yaşanan krizin ardından İlçe Başkanı Deniz Yücel devreye girmişti. Yücel, krizin bitmesi için Susmuş ve Sandal’ı bir araya getirmiş ve ardından ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle de birebir görüşme yapmıştı.

SUSMUŞ İL BAŞKANINDAN GİZLİ ANKARA'YA GİTTİ

İzmir’de bu gelişmeler yaşanırken, Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş geçtiğimiz günlerde Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı ziyareti İl Başkanı Deniz Yücel’den gizli yapması CHP kulislerinde tepkilere yol açmıştı. Susmuş’un bu hamlesinden sonra il başkanlığında desteğini kaybettiği yorumlarına neden oldu.

KRİZE VEKİLLERİDEN HAMLE

Bayraklı örgütünde uzun süredir yaşanan krizin yankıları devam ederken, vekiller devreye girdi. Sorunun çözülmesi için Bayraklı İlçe Başkanlığına gelen vekillerin İlçe Başkanı Pınar Susmuş bir grup partili ile bir araya gelerek sorunun çözülmesi için adım attıkları öğrenildi.

MUHALİF İLÇE YÖNETİCİLERİ YİNE KATILMADI

Üst üste iki toplantıda daha çoğunluk sağlanamaması halinde tüzük gereği yönetimin düşme ihtimali ile karşı karşıya kalan Bayraklı’da vekillerin ilçe başkanlığında yaptığı toplantıya muhalif olan ilçe yöneticileri katılmazken, İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve ilçe yöneticilerinden Zöhre Berk, Volkan Yıldız, Cemile Hangül ve Kadir Gönen'in katıldığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası