Ege Postası
Geri

Bayraklı’da sokaktan yönetim!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarında sürdürülen yol, kaldırım, bulvar ve kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Pazar mesaisinde 4 mahalleyi ziyaret eden Başkan Sandal “Biz Bayraklı’yı sokaktan yönetiyoruz. Talep ve önerileri ilk ağızdan öğrenip, eksiklerimizi zaman kaybetmeden gideriyoruz” dedi.
Bayraklı’da sokaktan yönetim!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Kasım 2023 Pazartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı’nın farklı noktalarında eş zamanlı çalışmalar yürüten Bayraklı Belediyesi, Sakarya Caddesi’ndeki yol ve kavşak çalışmalarında sona yaklaştı. Mansuroğlu, Manavkuyu, Adalet ve Osmangazi mahallelerindeki asfalt serim işlemleri ile kaldırım onarımları hızla devam ederken, Başkan Sandal bürokratlarıyla birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

BAYRAKLI’YI SOKAKTAN YÖNETİYORUZ

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, eksiklerin bir an önce tamamlanmasını isteyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bayraklımızın her köşesinde ekiplerimiz eş zamanlı olarak çalışıyor. Vatandaşlarımızın taleplerini ilk ağızdan dinliyor, sokak sokak çözümler üretiyoruz. Bayraklı’yı sokaktan yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası