Ege Postası
Geri

Bayram şekerleri arasında uyuşturucu sevkıyatına polis engeli

Ankara’da Ramazan Bayramı öncesi uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak düzenlenen 12 ayrı operasyonda, bayram şekerleri arasına zulalanmış toz esrar ile çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu tacirlerinin daha fazla kazanç...
Bayram şekerleri arasında uyuşturucu sevkıyatına polis engeli
Haberler / Güncel
6 Ağustos 2013 Salı 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da Ramazan Bayramı öncesi uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak düzenlenen 12 ayrı operasyonda, bayram şekerleri arasına zulalanmış toz esrar ile çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu tacirlerinin daha fazla kazanç elde etmek için 100 bin lira kadar banka kredisi çektikleri ortaya çıktı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çankaya’ya, Keçiören, Altındağ ve Mamak ilçelerinde yaklaşık 6 ay süren teknik takip sonucu uyuşturucu tacirlerine ait 12 ayrı adrese geçen hafta operasyon düzenledi. 27 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda bayram şekeri dolu çuvalların içerisine zulalanmış toz esrar paketleri, narkotik polislerini bile şaşırttı.

        Yapılan çalışmalarda 270 kilo kubar esrar, 56 kilo toz esrar, 616 gram eroin, 25 gram taş kokain maddesi, 1100 adet ectascy tablet, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 169 adet mermi ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 41 bin 445 lira para, 2 adet hassa terazi, 89 beste ve 11 paket halinde 73 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

        Operasyonlarda gözaltına alınan 18 zanlı, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek, temin etmek, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçlarından yapılan işlemin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların sorgusunda bayramda uyuşturucu satışından daha fazla kazanç elde etmek için 100 bin lira bayram kredisi çektikleri belirlendi.

        Emniyet yetkilileri, vatandaşların bayramı huzur ve sükunet içerisinde geçirebilmesi için bu ve benzeri kötü niyetli kişilerle mücadelenin süreceğini bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası