Ege Postası
Geri

Bayramda Dağılcak’a akın ettiler

Adana’nın Kozan ilçesi Dağılcak Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı bayramda Çukurova bölgesinin yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı oldu.    Çukurova bölgesine hitap eden Dağılcak; Adana ve ilçeleri başta olmak üzere komşu...
Bayramda Dağılcak’a akın ettiler
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2013 Pazar 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Kozan ilçesi Dağılcak Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı bayramda Çukurova bölgesinin yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı oldu.

    Çukurova bölgesine hitap eden Dağılcak; Adana ve ilçeleri başta olmak üzere komşu il ve ilçelerden gelen vatandaşların tercih ettiği en önemli piknik alanı içerisinde yer alıyor.

    Kozan Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Dağılcak, bayram dolayısıyla Hatay, Mersin, Osmaniye, Adana il ve ilçelerinden gelen vatandaşlarla bayram boyunca doldu taştı. Oksijen deposu olan Dağılcak Mesire Alanı'na gelen vatandaşlar, burayı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden birinin doğal güzelliklerini yanında gösterilen ilgi ve alaka olduğunu kaydetti. Hatay Dörtyol'dan gelen bir grup ise Dağılcak’ın Hatay Harbiye’den dahi daha güzel bir yer olduğunu, bölge insanın rahatlıkla Dağılcak mesire alanını tercih edebileceklerini kaydetti.

    Aslen Libyalı olan ve Adana’da ikamet eden Salim Türkoğlu, ortamının çok güzel olduğu ve temiz bir havayı teneffüs ettiklerini kaydederek belediyenin bölgede çok güzel çalıştığını söyleyip teşekkür etti.

    Yaşlısından, gencine herkesin ailesiyle doya doya eğlendiği ve dinlendiği Dağılcak Mesire Alanı'na gelen piknikçiler, mesire alanının dağ harikası bir yer olduğunu belirterek Kozan Belediye Başkanına mesire alnında yapmış olduğu hizmetlerden tebrik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası