Ege Postası
Geri

‘Bayramda öğretmenlerinizi unutmayın’

Yayımcı Meslek Birlikleri Federasyonu (YAYFED) Başkanı ve Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat, öğrencilere Ramazan Bayramı’nda öğretmenlerini unutmamaya; ziyaretlerine gitmeye davet etti. İlkokulda öğrenilen ilk şarkılardan birinin...
‘Bayramda öğretmenlerinizi unutmayın’
Haberler / Güncel
5 Ağustos 2013 Pazartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yayımcı Meslek Birlikleri Federasyonu (YAYFED) Başkanı ve Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat, öğrencilere Ramazan Bayramı’nda öğretmenlerini unutmamaya; ziyaretlerine gitmeye davet etti.

İlkokulda öğrenilen ilk şarkılardan birinin sözlerine işaret eden Bayram Murat, “Bizler, ‘öğretmenim sen bir ana, sen bir baba, her şey oldun artık bana’ şarkısı ile başladığımız öğrenciliği bu bayram anlamlandıralım ve öğretmenlerimizin bayramını kutlayalım. Annemiz babamız dediğimiz öğretmenlerimizi bayramda unutmak olmaz.” dedi.


Bayramların sevgi, saygı ve mutlulukların paylaşıldığı özel günler olduğunu vurgulayan Murat, şöyle devam etti:

“Bizler öğretmenlerimize bu bayramda sevgi ve saygımızı sunma ve öğrencilerimize hatırlatma amaçlı bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile şuan Milli Eğitim Bakanlığında aktif çalışan 832 bin öğretmenimizin yanı sıra bu mesleğe emek vermiş ya da veren tüm öğretmenlerimizin mutlaka bayramını kutlayalım. Bu bayram 17 milyon öğrencimizi sevgi, saygı ve mutluluğunu öğretmenlerimizle paylaşmalarını diliyoruz. Bu sadece 17 milyon öğrenci değil aslında okul sırasından geçmiş başta biz büyükler olmak kaydı ile hepimizi yakından ilgilendiriyor. Bende bizzat bu bayram öğretmenlerimi bayram programıma alacağım.”



YAYFED Başkanı ve Zambak Genel Müdürü, “Bayram programları aile üyelerinin taleplerini karşılayacak şekilde yapılırsa, bayramlar da o kadar neşe verici; aile üyelerini, akraba ve dostları birbirine yakınlaştırıcı geçer. Bizler öğretmenlerimizi de ailemizin bir bireyi olarak görmeli ve çocuklarımız bu konuda teşvik etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Bayram Murat, “Bizler de bu vesilelerle eğitim öğretime gönül veren tüm öğretmenlerimiz başta olmak kaydı ile bayramınızı kutluyor şimdiden mutluluk ve huzurla dolu bir bayram geçirmeyi dliyoruz.” dedi.
Murat, ‘Bu Bayram Öğretmenlerinizi Unutmayın’ adlı videonun da paylaşılması temennisinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası