Ege Postası
Geri

Bayrampaşa operasyonunda gözaltına alınan MHP'li baba-oğula kesin ihraç talebi

Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Sönmez ve babası MHP Bayrampaşa ilçe üyesi Emin Sönmez, MHP'den ihraç edilecek.
Bayrampaşa operasyonunda gözaltına alınan MHP'li  baba-oğula kesin ihraç talebi
Haberler / Politika
13 Eylül 2025 Cumartesi 17:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayrampaşa Belediyesi'ne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile operasyon düzenlendi. Belediye Başkanı Hasan Mutlu dahil olmak üzere çok sayıda gözaltı yapıldı. Toplamda 48 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı.

Gözaltına alınanlar arasındaki iki isim MHP'li çıktı. Yasin Sönmez'in MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olduğu babası Emin Sönmez'in de MHP Bayrampaşa ilçe üyesi olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da baba ve oğlun MHP'den kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildiğini açıkladı. Yalçın, X hesabından şunları ifade etti:

"Bayrampaşa Belediyesine düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul il yönetim kurulu üyesi Yasin Sönmez ve İstanbul Bayrampaşa ilçe üyesi Emin Sönmez kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmiştir. Adı geçen şahısların partimiz ile ilişiği kalmamıştır.
Kamuoyuna duyurulur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası