Ege Postası
Geri

Bdp Edirne Il Örgütü Ilk Olağan Kongresini Yapti

BDP Edirne İl Örgütü 1’nci Olağan Kongresi’ni yaptı. Kongreye katılan BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, partililere Kürtçe seslendi. BDP Edirne İl Örgütünün 1’nci Olağan Kongresi bir düğün salonunda...
Bdp Edirne Il Örgütü Ilk Olağan Kongresini Yapti
Haberler / Politika
3 Kasım 2013 Pazar 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BDP Edirne İl Örgütü 1’nci Olağan Kongresi’ni yaptı. Kongreye katılan BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, partililere Kürtçe seslendi.
BDP Edirne İl Örgütünün 1’nci Olağan Kongresi bir düğün salonunda yapıldı. Salona Türk bayrağı ve parti flamalarının yanı sıra, Abdullah Öcalan’ın posteri de asıldı. Kongreye katılanlar Öcalan lehine sloganlar atarken, salonda bulunan yaklaşık 200 kişi, çatışmalarda ölen PKK'lılar için için 1 dakika saygı duruşunda bulundu.
Kongreye konuşmacı olarak ise BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu katıldı. Sözlerine 'Değerli katılımcılar, kıymetli misafirler ve onurlu halkımız hepiniz hoş geldiniz' diyerek başlayan Zenderlioğlu, konuşmasını Kürtçe olarak tamamladı. Konuşmanın ardından kongre, yönetim kurulunun belirlenmesi için oy kullanma işlemiyle devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası