Ege Postası
Geri

Behzat Uygur'dan baro başkanına ziyaret

TÜRK tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen “Marko Paşa" isimli oyun, günümüz yorumuyla oğulları Süheyl ve Behzat Uygur tiyatrosu tarafından, İzmir'de 8 ve 11 Ekim tarihleri arasında sahnelenecek. Behzat Uygur, İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan'ı ziyaret edip, oyuna davet etti.
Behzat Uygur'dan baro başkanına ziyaret
Haberler / İzmir
16 Eylül 2015 Çarşamba 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Franz Von Schönthan ve Gustav Kadelburg tarafından yazılan oyun, Nejat Uygur tarafından Türkçeye ve geleneksel Türk Tiyatrosuna uyarlandı. 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilerek tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı bir operet tadında 8-9 Ekim'de Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'nda 10-11 Ekim'de ise Fuar Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde seyirciye sunulacak.

Oyun öncesi İzmir'e gelen Behzat Uygur, Bayraklı Adliye Sarayı'nı gezdi. Uygur, Baro Başkanı Aydın Özcan'ı da ziyaret edip, oyuna sponsor olmalarını isteyip, oyuna davet etti. Baro Başkanı Aydın Özcan, bu teklifi yönetim kuruluna götüreceğini söyledi. Behzat Uygur, ziyaretin ardından baro başkanı ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası