Ege Postası
Geri

Bekar memurları işten çıkarın

İran Uzmanlar Meclisi Üyesi Ayetullah Gıyasettin Taha Muhammedi, bekar memurların işten çıkarılmasını önerdi. Bu öneri hayata geçerse evli memurlar da işten çıkarılma tehlikesini yaşamayacaklar.
Bekar memurları işten çıkarın
Haberler / Dünya
26 Ocak 2015 Pazartesi 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İran liderinin Hamedan eyaletindeki temsilcisi de olan Taha Muhammedi, eyaletteki bekar memurların işten çıkarılmasını, yerlerine evli kişilerin getirilmesini istedi. Tahran merkezli Cumhuri İslami gazetesinin haberine göre, Ayetullah Taha Muhammedi, eyalette düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada bekar memur sayısının fazla olmasını eleştirdi. Bekar memurların evlenmesi için bir yıllık bir süre tanınmasını isteyen İranlı Ayetullah, bekar memurların bu süre sonunda evlenmediği takdirde işten çıkarılarak evli kişilerle yerlerinin değiştirilmesini önerdi. Gençlerin müşterek bir hayat kurma konusunda pek istekli davranmadığını söyleyen Taha Muhammedi, bu bakış açısının değiştirtmesini gerekli olduğunu ifade etti. (HÜRRİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası