Ege Postası
Geri

Bekçi Celal Buca'da siyasete ısınma turları atıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (Bekçi Celal) kendisine ait facebook sitesinden Buca’dan meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı
Bekçi Celal Buca'da siyasete ısınma turları atıyor
Haberler / Yerel Politika
6 Nisan 2013 Cumartesi 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HABER SERVİSİ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun  Gaziemir'de Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi'nde 850 TL maaşla bekçilik yapmasının  ortaya çıkması İzmir gündemine bomba gibi düşmüştü.

FACEBOOK'TAN AÇIKLADI
İzmir’de Kamuoyu’nda  uzun meşgul eden Celal Kılıçdaroğlu yaşanan tartışmaların ardından  İzmir’i kısa bir süre terk etmek zorunda kalmıştı.  Daha sonra CHP Buca İlçe seçiminde ortaya çıkan  Celal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de ne yapacağı merakla beklenirken, bekçi Celal kendisine ait Facebook sitesinden  “Buca’da Mustafa Kemal Mahallesinde Gediz bölgesi meclis üyeliğimi açıklıyorum Allah nasip ederse canlar...” sözleri ile  Buca’dan meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı.

GÜL İLE SAMİMİ

CHP Buca ilçe Başkanı Bekdaş Gül ile arasından yakın bir dostluğu olan Celal Kılıçdaroğlu’nun Buca’dan aday olması İzmir’de yeni bir tartışma konusu olacak gibi görünüyor….


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası