Ege Postası
Geri

Bektaş: Fenerbahçe galibiyeti moral oldu

Spor Toto Süper Lig'de 1 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşacak Göztepe'nin teknik direktörü Bayram Bektaş, "Alanyaspor maçında gereken mücadeleyi, oyun disiplinini, her hafta daha iyiye giden takım düzenini sahaya yansıttığımız takdirde inşallah hedeflediğimiz 3 puanla buraya döneriz." dedi.
Bektaş: Fenerbahçe galibiyeti moral oldu
Haberler / Spor
30 Ağustos 2018 Perşembe 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda kendilerine yakışan futbol ve mücadele ile sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Bu galibiyetin futbolcuların öz güvenini üst seviyeye çıkardığını kaydeden Bektaş, şöyle konuştu:

"Bu haftaki rakibimiz Alanyaspor zor bir dönemden geçiyor. Belki final maçı olarak görecekler ama bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimizi yapmak, sahada kendi futbol mantalitemizi ve oyunumuzu oynamak için gidiyoruz. Aldıkları skorlar kimseyi aldatmasın. Çünkü gerçekten iyi bir takım Alanyaspor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Geçen hafta aldığımız galibiyet de bizim için moral oldu. Milli ara var, aramıza katılacak oyuncuların takıma adaptasyonu için iyi bir süreç olacak. Bu süreçten önce Alanyaspor maçında gereken mücadeleyi, oyun disiplinini, her hafta daha iyiye giden takım düzenini sahaya yansıttığımız takdirde inşallah hedeflediğimiz 3 puanla buraya döneriz."

Bektaş, son olarak Sokol Cikalleshi'yi kadrolarına dahil ettiklerini, Cameron Jerome'un da transferini tamamlamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İhtiyacımız olan bölge ve kaliteli futbolcular ama belki Cikalleshi 2 senedir istediği seviyede değil ama kaliteli bir futbolcu. Bizde o çıkışı yakalayacağına inandığımız için burada. Jerome'un da kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Bize çok fazla artı getireceğini düşünüyorum. Öteki bölgelerle alakalı iyi donanımlı olduğumuzu düşünüyorum. Her mevkide alternatifli bir kadromuz var."

Bektaş, Nabil Ghilas ve Oscar Scarione'ye teklif gelmesi halinde yönetim kurulunun kulübün menfaati konusunda en doğru karar vereceğini sözlerine ekledi.

Göztepe'de Alanyaspor maçı hazırlıkları

Osmanlıspor'dan kiralanan Sokol Cikalleshi takımla ilk antrenmanına çıktı.Titi ise "İyi bir oyun ortaya koyup, bu maçta da galibiyet almaya çalışacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde yapılan antrenmana, Osmanlıspor'dan kiralanan Sokol Cikalleshi de katıldı. Cikalleshi takımdan ayrı koştu.

Isınmanın ardından pas ve şut çalışması yapan Göztepeli futbolcular, son bölümde taktik çalıştı. 

Titi: "İnsanların ilgisinden çok mutluyum"

Göztepeli futbolcu Titi, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe galibiyetinin ardından bu hafta deplasmanda Alanyaspor'la karşılaşacaklarını belirtti.

Rakiplerinin kendi sahasında iyi mücadele ettiğini kaydeden Titi, "İyi bir oyun ortaya koyup, bu maçta da galibiyet almaya çalışacağız." dedi.

Titi, Fenerbahçe karşılaşmasıyla Süper Lig'de 100. maçına çıktığını hatırlatılması üzerine Türkiye'yi ve Süper Lig'i çok sevdiğini söyledi.

Süper Lig'de 4. yılına girdiğini kaydeden Titi, "İnsanların ilgisinden çok mutluyum. Bana bu imkanı tanıyan herkese çok teşekkür ediyorum, kulübümüze, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki ilerleyen zamanlarda da hem takımım hem de kendi adıma çok güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. (AA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası