Ege Postası
Geri

Belediye Ambulansı Hastaların Emrinde

Çiğli Belediyesi’nin sağlık hizmetleri kapsamında yürüttüğü hasta nakil işlemlerinden 2014 yılı itibariyle 2410 hasta faydalandı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan yeni yılda da hizmetlerin aksamadan devam edeceğini belirtti.
Belediye Ambulansı Hastaların Emrinde
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Ocak 2015 Perşembe 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Çiğli’de ikamet eden hasta vatandaşları, tedavi gördükleri sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlandıkları durumlarda hastaneye ulaştıran hasta nakil sistemi sayesinde, 2014 yılında toplamda 2410 hasta çeşitli hastanelere taşındı. İhtiyacı olan herkese hizmet vermesi için hazır bekleyen bir adet hasta nakil ambulansı, bir adet hasta nakil aracı ile bu araçlarda görev yapan hemşiresi, acil tıp teknisyeni ve şoförleriyle Çiğli’de yaşayan vatandaşlara en hızlı ve güvenilir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Çiğli Belediyesi’nin sunduğu bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar başkanlık makamına sunulan olurla beraber sağlık işleri müdürlüğüne başvurarak 376 55 22 nolu telefondan bu taleplerine yanıt alabilirler.
Başkan Arslan: “Tedavilerini Aksatmamaları İçin Yardımcı Oluyoruz”

Sosyal belediyeciliğin en önemli tarafının ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet götürmek olduğunu ve bu hizmeti yerine getirirken adil bir yönetimin sergilenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Arslan, “Öncelikle şunu söylemeliyim, hasta nakil sistemimiz ihtiyacı olan herkesin hizmetindedir. Hiçbir ayrım gözetmeden kemoterapi gören, yaşlı ya da yürüme zorluğu çeken hastalarımızı evlerinden alıyoruz ve tedavi gördükleri sağlık kurumuna ulaştırıyoruz. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından geri evlerine bırakıyoruz. Halkımızın bu hizmetimizden memnun olduğunu gördükçe biz de daha çok motive oluyoruz. Tedavilerini aksatmamaları için her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Hastalıkla mücadele dönemi zaten oldukça sıkıntılı bir dönem ve bu dönemin atlatılmasında böyle bir katkı sunma şansı yakalamış olmaktan dolayı da ayrıca mutluyuz. Bir telefon kadar yakınınızdayız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası