Ege Postası
Geri

Belediye Önünde Dünya Dansları

BU yıl 474.’sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, ilimize gelen Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan halkoyunları ekipleri, Manisa Belediyesi önünde gösteri yaptı. Halkoyunları ekiplerinin gösterilerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de izledi.
Belediye Önünde Dünya Dansları
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2014 Salı 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA- 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında ilimize gelen Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan halkoyunları ekipleri, Manisa Belediyesi önünde gösteri yaptı. Gösteriyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ile çok sayıda vatandaş izledi. Sırasıyla sahne alan ve ülkelerinin folklorunu Manisalılara tanıtan halk dansları ekipleri, Manisalı vatandaşların beğenisini topladı. Romanya halkoyunları ekibi, gösterilerinin sonunda Romanya, Tataristan ve Türkiye bayrağı açınca, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Ukrayna halkoyunları ekipleri de, gösterileriyle kendilerini izleyen Manisalıları adeta büyüledi. Gösteri sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, halkoyunları ekiplerine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası