Ege Postası
Geri

Belediye başkanı sahnede gitar çaldı

19 Mayıs konserinde, gruba teşekkür için sahneye çıkan belediye başkanı, solistin ricasıyla aldığı gitarı çalmaya başlayınca, ortaya renkli görüntüler çıktı. Konseri izleyen gençler, dakikalarca başkanı alkışladı.
Belediye başkanı sahnede gitar çaldı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Mayıs 2024 Pazartesi 22:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’in Tire ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, İzmir’in ünlü müzik grubu Fondip sahne aldı.

Konserde, gruba çiçek verip teşekkür etmek için sahneye çıkan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, solist Hakan Apak’ın ricasıyla gitarı aldı ve çalmaya başladı.

Konseri izleyen gençler, şaşkınlığını gizleyemezken, başkanın kısa gitar şovuna alkış ve ıslıklarla eşlik ettiler. Başkan Okuroğlu'nun sahnede gitar çaldığı anlar, sosyal medyada gündem oldu. 

Tireli gençler, 19 Mayıs coşkusunu konserlerle yaşadı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tire Belediyesi tarafından hazırlanan programlarla dolu dolu geçti. 18 Mayıs’ta Color Fest ile başlayan etkinlikler, 19 Mayıs gecesi Dj Esen Yılmaz ve Fondip konseri ile son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Tire’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı sıradışı etkinlik programı özellikle gençler tarafından büyük beğeni topladı. Gençleri, merkeze alan etkinliklerde, Başkan Hayati Okuroğlu da neredeyse hepsine katılarak gençlerin coşkusuna ortak oldu.

DANSLARIYLA BÜYÜLEDİLER

Belediyenin hazırladığı Gençlik Şöleni kapsamında Ukrayna  ve Polonya Dans Toplulukları, Cumhuriyet Meydanı’nda gösteri yaptılar. 50 dansçının katıldığı gösterilerde Tire Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu da yer aldı. Gösterilere Tire Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Zincircoğlu katıldı ve dansçılara hediye takdim etti.

GURUR YÜRÜYÜŞÜ: FENER ALAYI

Akşam saatlerinde ise Tireliler fener alayı için İmam Hatip Kavşağı’nda bir araya geldiler. Binlerce vatandaşın ellerinde bayraklarla katıldığı yürüyüşe Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Simitçioğlu, Başkan Yardımcıları Birtan Armağan, Hüseyin Zincircoğlu ve Yalçın Kaya, meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

19 Mayıs Caddesi boyunca ellerinde bayrak ve meşalelerle yürüyen korteje, vatandaşlar evlerinin balkonlarından sloganlar ve alkışlarla eşlik ettiler.

GENÇLER, KONSERLERLE COŞTU

Fener alayı kortejiyle “Kafeler Caddesi” olarak bilinen Ayasofya Caddesi’ne gelen binlerce Tireli, konser alanında toplandılar. DJ Esen Yılmaz’ın harika performansıyla coşan gençler, ardından İzmir’in popüler müzik grubu Fondip’in birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası