Ege Postası
Geri

Belediye caminin bodrum katını kreş yaptı

PAMUKKALE Belediyesi, Aktepe Mahallesi'ndeki Aydoğdu Camisi'nin bodrum katını kadınlar için Kuran Kursu ve 4-6 yaş grubu çocuklar için kreş olarak düzenledi.
Belediye caminin bodrum katını kreş yaptı
Haberler / Güncel
11 Aralık 2015 Cuma 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli'de Aydoğdu Cami Kız Kuran Kursu ve 4-6 yaş kreşinin açılış törenine Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı, ardından açılış kurdelesi kesildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Bizim için okullarımız da, camilerimiz de çok önemli. Hem okullarımıza hem de camilerimize aynı desteği veriyoruz. Camimizde ilk olarak çevre düzenlemesini yaptık. Sonrasında şadırvan ve tuvalet gibi yapılarını ortaya koyduk, çocuk oyun alanını tamamladık. Camilerimiz, ibadethanelerimiz Allah'ın evi. Ne kadar temiz ve düzenli olursa insanlarımız o kadar gönül rahatlığı ile ibadet yapabilir" dedi.



İl Müftüsü Mehmet Aşık ise teşekkür ederek, "Camilerimizin temizliği ve ihtiyaçları konusundan Belediye'den çok destek aldık. Dahası biz talep etmeden camilerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Başkanımızın kendi isteğiyle bir protokol imzalayarak sınırsız desteğini bir kez daha gösterdi" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası