Ege Postası
Geri

Belediye'den vatandaşa kulak muayenesi

Eskişehir merkez Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için vatandaşların kulak sağlığı taramasını ücretsiz yapıyor. Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin katkılarıyla sunulan hizmet kapsamında 'Mobil İşitme...
Belediye'den vatandaşa kulak muayenesi
Haberler / Genel
23 Temmuz 2013 Salı 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir merkez Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için vatandaşların kulak sağlığı taramasını ücretsiz yapıyor. Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin katkılarıyla sunulan hizmet kapsamında 'Mobil İşitme Ekibi' vatandaşları mahallelerinde ziyaret ederek kulak sağlığı taraması gerçekleştiriyor.

'Kulak sağlığı ihmale gelmez' sloganıyla yola çıkan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz işitme testleri yapıyor. Söz konusu çalışma sayesinde 43 mahallede kulak sağlığı taraması gerçekleştirildi. Kulak testleri 'Mobil İşitme Ekibi' aracılığıyla yapılarak, vatandaşın herhangi bir problemi olup olmadığı, hastaneye gitmeden saptanıyor. Vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, “Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sağlık kontrolleri önemli bir rol oynuyor, erken teşhisin çoğu zaman hayat kurtardığını ve kaliteli bir yaşam sağladığını biliyoruz.” dedi.

Başkan Sakallı, halk sağlığı konusunda gerçekleştirdikleri çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini vurgulayarak, ilerleyen dönemde yeni projelerin halkın hizmetine sunulacağını belirtti. İlk olarak, 71 Evler Mahallesi'nde başlatılan uygulama Ramazan ayının sonuna kadar Odunpazarı'nın tüm mahallelerinde sürdürülecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası