Ege Postası
Geri

Belediyeden 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimi

BORNOVA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçedeki ilkokularda 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimleri vermeye başladı. İlki Altındağ İlkokulu'nda verilen eğitimde öğrencilere üzerinde kedi karikatürü olan tişörtler hediye edilirken, hayvanseverlik bilinci aşılandı.
Belediyeden 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Kasım 2015 Çarşamba 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bir sosyal sorumluluk projesi olarak 'doğa ve hayvan sevgisi' eğitimlerini başlattı. İlk eğitim Altındağ İlkokulu öğrencilerine verildi. Bornova Belediyesi'nin uzman veteriner hekimleri tarafından yapılan sunumda, hayvanları sevdikten sonra yapılması gerekenlerden, ısırmalarda yapılacaklara, evde hayvan beslemenin getirdiği yükümlülüklerden, sokak hayvanlarına yapılabilecek yardımlara kadar pek çok konuda bilgi verildi. Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün hizmetlerinin de tanıtıldığı eğitimler her hafta farklı bir okulda yıl boyunca devam edecek. 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, özellikle sokakta yaşayan canlıların inzanların yardımına ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Bu bilinçle Bornova Belediyesi olarak onlara gereken yardımı yapıyoruz. Ancak herkesin bu konuda bilinçli olması gerekiyor. Bir yandan şefkat gösterirken, bir kap yemek bi kap su koyarken bir yandan da onlardan geçebilecek hastalıklara karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Veteriner arkadaşlarımız böyle geniş bir yelpazede çocuklarımızı bilgilendirmeye devam edecek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası