Ege Postası
Geri

Belediyeden kritik alkol kararı

Bornova’da ilçenin yeni cazibe merkezi haline gelen Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’yle ilgili belediyeden kritik bir değişiklik geldi. Bornova'daki o caddede artık...
Belediyeden kritik alkol kararı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Temmuz 2016 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Esnaftan gelen talepleri inceleyen ilçe belediyesi yaptığı değerlendirmelerin ardından önemli bir kararın altına imza attı.

Yeni yapılaşmalarla art arda devam eden yeni konut inşaatlarıyla Bornova’nın parlayan yıldızı haline gelen Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi ve çevresini ilgilendiren beklenen değişiklik resmen hayata geçti. Esnaftan gelen talepleri inceleyen Bornova Belediyesi, İzmir’in en geniş caddesi olan bulvar üzerinde yaptığı değişiklik ile yeni işletmeler açılmasının ve ekonomik gelişimin de önünü açtı. Belediye meclisi kararı ile caddeyi içkili yer kapsamına alan belediye, bundan sonraki süreçte açılacak yeni alkollü işletmelere ve gece mekanlarına ruhsat verecek. Civarda çeşitli restoranların faaliyet gösterdiği alan böylece Bornova’nın yeni cazibe merkezi olacak. 

Oy çokluğuyla meclisten geçen kararla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, bölgede alkollü işletme açılması konusunda bir süredir esnaftan gelen talepleri değerlendirdiklerini söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası