Ege Postası
Geri

Benzin ve motorin fiyatları zamlandı

Brent petrol fiyatlarında paralel ivme devam ediyor. Doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanması ise akaryakıt fiyatları üzerinde etkisini sürdürüyor. Akaryakıt sektör fiyatlarındaki oynaklıklar nedeniyle son olarak gece yarısı benzine büyük bir zam yapılmıştı. Motorin ve benzin fiyatlarına büyük indirim geldi. 14 ay sonra motorin bu fiyatlara geriledi. İzmir İstanbul ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatları güncellendi. 9 Mayıs Salı günü benzin, motorin ve LPG litre fiyatları ne oldu?
Benzin ve motorin fiyatları zamlandı
Haberler / Ekonomi
9 Mayıs 2023 Salı 07:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akaryakıtta geçen hafta yapılan indirimlerin ardından bu sefer zam geldi. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 43,, motorinin litresine ise 66 kuruş zam geldi.

Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı 19,81 TL, Ankara'da 20.16 TL, İzmir'de 20.16 TL, Adana'da 20.51 TL oldu.

Motorinin litresi ise İstanbul Avrupa yakasında 18.59 TL'ye, Ankara'da 18.95 TL'ye, İzmir'de 19.04 TL'ye, Adana'da ise 19.27 TL'ye yükseldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası