Ege Postası
Geri

Benzinlik ihalesinde ikinci perde

Buca Belediyesi, mülkiyetinde bulunan benzinlik olarak kullanılan alan 4 bin metrekarelik alanının satışı için ikinci kez ihaleye çıktı. İhale, katılımcı firmaların teklif dosyalarındaki eksiklikler nedeniyle bir kez daha iptal edildi.
Benzinlik ihalesinde ikinci perde
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mart 2021 Salı 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, mülkiyetinde bulunan Kuruçeşme Mahallesi’nde bulunan ve benzinlik olarak kullanılan alan 4 bin metrekarelik alanı ihale yoluyla satışa çıkarmıştı.

Söz konusu alan için daha önce de ihale yoluyla satılmış ancak satış, belirli gerekçelerle iptal edilmişti.

Belediye bugün, söz konusu arazi için ikinci kez ihaleye çıktı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın yönetiminde gerçekleştirilen ihaleden ikinci kez de bir sonuç çıkmadı.

İhale başlangıcında söz konusu arazi için belediyeye ii dosya teslim edildiğini ifade eden Başkan Kılıç, “İki dosyanın teslim edildiğine dair tutanak imza altına alındı" dedi.

İhaleye katılan firmalardan biri Onbaşı Petrol oldu.  İhale komisyonu ile birlikte dosyayı inceleyen Kılıç, Onbaşı Petrol'ün dosyasının “Teminat mektubu ve iç zarf olmadığı için geçersiz”  olduğunu ifade etti.

İhaleye başvuran ikinci firma olan Saros Akaryakıt'ın dosyasını inceleyen Başkan Kılıç, ilgili firmanın teklif dosyasında teminat mektubu olmadığı için ikinci firmanın da katılımının geçersiz olduğunu söyledi.

İhaleye katılan iki firma da teklif dosyalarındaki eksiklik nedeniyle ihale dışı bırakıldı ve bu nedenle benzinlik olarak kullanılan alanın ihalesi gerçekleştirilemedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası