Ege Postası
Geri

Bergama Belediye Başkanı Çelik'ten 1 Mayıs mesajı

Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju Çelik; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çelik mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır. Yaşamak demek çalışmak demektir.” sözlerine yer verdi.
Bergama Belediye Başkanı Çelik'ten 1 Mayıs mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Nisan 2024 Salı 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju Çelik 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Çelik mesajında şu mesajı verdi:

“Birlik, mücadele ve dayanışmanın sembolü olan 1 Mayıs, hepimiz için bir mücadele günüdür. Özellikle Bergama’mızda maden ocaklarından atölyelere, tarlalardan sanayi sitelerimize ve fabrikalarımıza uzanan fedakârlıklar sayesinde Bergama’mızın ileriye doğru gittiğinin farkındayız. Yarınlarımızın inşasını gerçekleştiren bu azmin bizlerde uyandırdığı sorumluluk ile emekçilerimizin hakkını alması, insan onuruna yaraşır biçimde yaşaması ve çalışma hayatındaki risklerin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Katılımcı, uzlaşmacı ve teşvik edici şekilde işçi kardeşlerimizin emeğini koruyacak ve sendikal hareketlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bölgemizin kalkınmasında büyük emekleri olan işçi kardeşlerimin ve Bergama’mızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, “Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır. Yaşamak demek çalışmak demektir.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası