Ege Postası
Geri

Bergama Ticaret Merkezi için start verildi

2017 yılında 3 büyük projenin daha yapımına başlayan ve kısa süre içinde tamamlayarak kente kazandıracak olan Bergama Belediyesi, “Bergama Ticaret Merkezi” projesi için start verdi.
Bergama Ticaret Merkezi için start verildi
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mart 2018 Perşembe 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bergama Kültür Merkezi, Çok Katlı Otopark, Futbol Akademi Tesisleri, Taziye Evi gibi birçok projeyi tamamlayarak yaşama geçiren Bergama Belediyesi 2017 yılında “Hasta Yakını Konuk Evi”, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”, “Canlı Hayvan Pazarı” projelerinin yapımına başlamıştı. Bu projeleri 2018 yılı içerisinde hizmete sokacak olan Bergama Belediyesi, Çamlıpark karşısında, Bergama Orman Müdürlüğü yanında ki alanda inşa edilecek olan Bergama Ticaret Merkezi Projesi için start verdi. Bergama’da ki ticari hayatı canlandırmak amacıyla yapımına başlanacak olan Bergama Ticaret Merkezi 4 kat olacak. Yaklaşık Bin 415 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak olan merkezin bir yıl içinde bitirilmesi düşünülüyor.

Bergama Ticaret Merkezi ile ilçeye yeni bir ticari ünite kazandıracaklarını ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yapının aynı zamanda Bergama Belediyesi için gelir getirici bir proje olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası