Ege Postası
Geri

Bergama'da Cumhuriyet Bayramı özel söyleşi ve imza günü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının 95. Yılı etkinleri kapsamında yazar Süleyman Bulut’un kaleme aldığı ve 500 binden fazla okura ulaşan "Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler" kitabı üzerine söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi.
Bergama'da Cumhuriyet Bayramı özel söyleşi ve imza günü
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2018 Pazar 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bergama Belediyesi tarafından, Bergama Araştırmaları Kütüphanesinde öğrencilerle gerçekleşen söyleşi ve kitap imza etkinliği akşamda BerKM büyük salonunda yetişkinler için tekrarlandı. 

Kitapları yazma aşamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün insani yönlerini öne çıkaran bir kitap yazmanın macerasını fotoğraflar eşliğinde anlatan yazar, askeri ve liderlik özelliklerinin sıkça yazıldığını ve Atatürk'ün bu özelliklerinin dışında Atatürk'ün sanata, eğitime, bilime, çocuğa, doğaya, hayvana, okumaya, kitaba olan sevgisini, günlük yaşamdaki Atatürk'ü kısa öykülerle anlattı.

Söyleşi sonrası Bergama Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı hediyesi kitaplar çocuklara dağıtıldı. Yazarın kitaplarını imzalamasıyla etkinlikler sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası