Ege Postası
Geri

Bergama'da İlkokul Futbol Ligi çocuklarına forma

Bergama Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi birlikteliği ile düzenlenen “Lig Bergama İlkokul Futbol Ligi” ’ne katılan okullarda forma ve malzeme dağıtımı yapıldı.
Bergama'da İlkokul Futbol Ligi çocuklarına forma
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mart 2016 Salı 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlçede bulunan on iki ilkokulun oluşturduğu futbol takımlarının katılımıyla gerçekleşecek olan turnuva öncesi yapılan forma dağıtımına, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Ergüner katıldılar.
 
Forma dağıtımı yapılırken çocuklarla konuşan Başkan Gönenç; “Bergama’da ki İlköğretim Okulları arasında küçük bir lig düzenlendi. Bergama Belediyesi olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Burada gösterdiğiniz performansa göre belki sizi Bergama Belediyespor yahut Bergama Gençlerbirliği ya da izlemeye gelen başka takımlar transfer etmek isteyebilir. Her ne olursa olsun bu bir spor. Bizler çocuklarımızın spor yapabilmelerini çok önemsiyoruz. Burada yenmek ya da yenilmek önemli değil. Önemli olan edineceğiniz dostluklar” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz’da çocuklara başarılar diledi. Sporun çocuklar üzerinde olumlu etkilerini anlatan Kiraz, çocukların sporun yanı sıra derslerine de önem göstermelerini istedi.
 
İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulu’nda başlanan forma ve malzeme dağıtımı renkli görüntülere de sahne oldu. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, çocukların isteği üzerine, okul takımının kalecisine 2 şut çekti. Daha sonra lig usulü yapılan turnuvaya katılan tüm okullardaki sporculara formaları dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası