Ege Postası
Geri

Bergama'da bisiklet turu

İzmir'in Bergama İlçesi'nde Bergama Ulaşım Geliştirme Platformu (BUGEP) ile Bergama Adliyesi Personeli, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası' nedeniyle bisiklet turu düzenledi.
Bergama'da bisiklet turu
Haberler / İzmir
22 Eylül 2017 Cuma 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her yıl dünyanın çeşitli kentlerinde 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası' nedeniyle Bergama'da bisiklet turu düzenlendi. Şehir içinde yapılan 2 buçuk kilometrelik tura Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi de katıldı. Bisikletli Ulaşımı Geliştirme Platformu Bergama Temsilcisi Fırat Avan, bu etkinliği çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlediklerini belirtti.

Aynı zamanda Bergama Adliye personeli olan Fırat Avan, Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, Bergama Adliyesi personellerinden Mehmet Güçtekin, Tuğba Başak, Şule Demirci, Soner Tünger ve Hıdır Çakır'ın işe bisiklet ile gelip gittiklerini de ifade etti. Avan, "Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle şehir içinde bir bisiklet turu düzenledik. Aynı zamanda işyerimize de bisiklet ile gidip geliyoruz. Diğer personeli de evinden işine bisiklet ile gidip gelen başsavcımız gibi bisiklet kullanmaya davet ediyoruz. Bergama'daki trafik sorununun da işe bisikletle gelip gitmekle aşılabileceğini düşünüyoruz. Ayrıca bu sayede hem güne spor yaparak başlanacak, hem de çevre kirliliğine katkıda bulunulacak" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası