Ege Postası
Geri

Bergama'da kantin ve kömürcülere denetim

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ve çevre mühendisi tarafından, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla; ilçedeki tüm okulların kantinleri denetlendi, işletmecilere uyulması gereken kurallar ve konular hakkında bilgiler verildi.
Bergama'da kantin ve kömürcülere denetim
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Kasım 2018 Çarşamba 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bergama Belediyesi Çevre Mühendisi tarafından yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Okullarımızda yaptığımız denetimlerde, kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu, gıda maddelerinin son tüketim tarihi, kantinin ve personelin genel hijyen durumu, kantinlerde satışa yasak gıdaların satışının yapılmaması konusunda bilgilendirme yapıldı" denildi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Zabıta Amirliğince verilen bilgide de “Şu ana kadar yaptığımız denetimlerde herhangi bir aksaklıkla karşılaşmadık. Öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda beslenmesi ve hijyen kuralarına uygun ürünleri tüketebilmesi için, gerekli tedbirleri alıyoruz. Okul kantini denetimlerimiz periyodik olarak devam edecek” denildi.

KÖMÜRCÜLER DE DENETLENDİ

Daha temiz, yaşanılır, daha güvenli bir kent için çalışmalarını sürdüren Bergama Belediyesi vatandaşların olası mağduriyetlerini engellemeyi amaçlayarak kömür satış noktalarında kontrollere başladı.

Bergama Belediyesi Çevre Mühendisleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kömür satış belgeleri, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları, katı yakıt satıcısı kayıt belgeleri, satışa sunulan kömür torbaları üzerinde tanıtıcı özelliklerinin olup olmadığı kontrol edildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası