Ege Postası
Geri

Bergama'daki fiyat ve etiket denetimi

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde bulunan marketlerde fiyat ve etiket denetimi yaptı.
Bergama'daki fiyat ve etiket denetimi
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Şubat 2021 Çarşamba 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşyerlerinin hepsinde fiyatların görünecek şekilde konulması gerektiğine işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tüm işyerlerinde kanunen ürünlerin fiyatlarının görünecek yerde olması, etiket ve fiyat tarifesinin görülmesi gerekiyor. Bu noktada marketlerde denetimlerimizi artırdık” dedi. Şehir merkezindeki marketlere yönelik denetimlerin devam edeceğine işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Alışveriş yapan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yapılan denetimlerde ürünlerini etiketsiz, satışa sunan işyerlerine gerekli uyarılar yapılıyor. Uyarıları dikkate almayanlara ise cezai işlem uyguluyoruz. Bu tür denetimlerimiz hemşehrilerimizin güvenli alışveriş yapabilmeleri için sürekli devam edecek" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası