Ege Postası
Geri

Bergama futbola doydu, Tire'nin keyfi yerinde

SPOR Toto 3. Lig 3. Grup'ta 3-1 geriye düştüğü maçta lider Kastamonuspor 1966 ile evinde 4-4 berabere kalan Bergama Belediyespor'un Teknik Direktörü Adnan Özbağcı, iki takımın da futbol şov yaptığını söyledi. SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Tire 1922 Spor, Adana deplasmanında karşılaştığı Kozan Belediyespor'dan 1 puan sökmenin sevincini yaşıyor.
Bergama futbola doydu, Tire'nin keyfi yerinde
Haberler / Spor
8 Ekim 2015 Perşembe 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tire'nin 1 puan keyfi 

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Tire 1922 Spor, Adana deplasmanında karşılaştığı Kozan Belediyespor'dan 1 puan sökmenin sevincini yaşıyor. Teknik Direktör İskender Eroğlu rakiplerinin de kendileri gibi liderlik mücadelesi verdiğini hatırlatarak, "Elbette kazanarak gelseydik önemli avantaj yakalardık. Ancak dış sahada alınan her puan da bizim için önemli. Üstümüzde yer alan lider Zonguldak Kömürspor ve ikinci sıradaki BŞB Erzurumspor'un maç fazlası var. Pazar günü Cizrespor'u konuk edeceğiz. Kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi. 

Bergama futbola doydu 
 
SPOR Toto 3. Lig 3. Grup'ta 3-1 geriye düştüğü maçta lider Kastamonuspor 1966 ile evinde 4-4 berabere kalan Bergama Belediyespor'un Teknik Direktörü Adnan Özbağcı, iki takımın da futbol şov yaptığını söyledi. Alınan sonuçtan çok karşılaşmanın kalitesine değinen Özbağcı, "Bergama, son yılların en çekişmeli müsabakasına sahne oldu. Taraftarlar 90 dakika yerinde duramadı. İlk yarıyı 3-1 yenik kapatmamıza rağmen oyundan kopmadık. Lidere yenilmemek bizim için önemli. Çünkü rakibimiz 4-5 milyon TL'lik bütçe ile sezona başladı. İki takım da tüm güzellikleri sahaya yansıttı. Sonuçtan da yaşanan heyecandan da çok memnun kaldım" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası