Ege Postası
Geri

Bergamalı proje ekibine ödül

İZMİR'in Bergama İlçesi'ndeki 14 Eylül İlkokulu öğretmenlerinin hazırladığı 'Bergamalı Kadri Eğitim Tarihi Müzesi' projesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışmasında bölge birincisi seçildi. Okul bünyesinde hizmet verecek olan müze, ilçenin ikinci müzesi oldu.
Bergamalı proje ekibine ödül
Haberler / İzmir
22 Aralık 2015 Salı 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bergama 14 Eylül İlkokulu Müdürü Turan Şen öncülüğünde, öğretmenler Mehmet Tamer Ayyıldız, Özlem Ezgin, Ercan Akkan ve Kadir Kiriş'in hazırladığı 'Bergamalı Kadri Eğitim Tarihi Müzesi' projesi Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışmasında Ege Bölgesi birincisi oldu. Türkiye genelinden 5 kategoride 1047 başvurunun yapıldığı yarışmada, 14 Eylül İlkokulu'nun proje ekibi, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak genelinde 'Sanatsal, kültürel, sportif ve çevreci faaliyetler' kategorisinde bölge birinciliği elde etti. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim, öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanmasını hedeflediğini söyleyen Bergama 14 Eylül İlkokulu Müdürü Turan Şen, "Biz bu müze ile çevremizde geçmişe dair duyarlılığı arttırıp, eğitim alanında yaşanan gelişmeleri sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktarabilmeyi amaçlıyoruz. Okulumuza ait ek binayı Bergamalı Kadri Eğitim Tarihi Müzesi olarak hazırladık. Müzemizin zenginleşmesi adına İzmirlilerden materyal, bilgi ve mali destek bekliyoruz" dedi.

Ödül töreninin 28 Aralık 2015 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katılımıyla Ankara'da gerçekleştirileceği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası