Ege Postası
Geri

Beşer Eğitim Kurumları öğrencileri prestijli üniversitelere yerleşti

Malatya’da Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Rahime Batu Liseleri ve Özel Turgut Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin, prestijli üniversitelerin tıp, hukuk, mimarlık, mühendislik gibi bölümlerini kazandığı belirtildi. Beşer...
Beşer Eğitim Kurumları öğrencileri prestijli üniversitelere yerleşti
Haberler / Güncel
30 Temmuz 2013 Salı 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya’da Beşer Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Rahime Batu Liseleri ve Özel Turgut Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin, prestijli üniversitelerin tıp, hukuk, mimarlık, mühendislik gibi bölümlerini kazandığı belirtildi.

Beşer Eğitim Kurumları'ndan yapılan açıklamada, ÖSYM tarafından açıklanan tercih ve yerleştirme sonuçlarına göre Özel Rahime Batu Liseleri ve Özel Turgut Anadolu Lisesi’nde öğrenimini tamamlayan öğrencilerin Türkiye'nin önemli üniversitelerinde okuma hakkı elde ettiği bildirildi. Mezun öğrencilerden 22’sinin tıp fakültesi, 13’ünün hukuk, 26’sının mimarlık-mühendislik, 7 diş hekimliği-eczacılık, 3 hemşirelik , 10 eğitim fakültesi , 22’sinin iktisadi bilimler-siyasal bilimler, 6’sının da fen edebiyat fakültelerini yerleştirildiğini ifade etti.

Özel Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürü Şahin Olgun ise konuyla ilgili açıklamasında, bir yıllık özverili çalışmanın semerelerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Elde edilen başarıda öğrencilerin disiplinli çalışması, ailelerin desteği ve fedakar öğretmenlerin çabalarının ayrı ayrı katkısı olduğunu söyleyen Olgun, "Öğrencilerimiz önemli üniversitelerinin önemli bölümlerini kazandılar. Okullarımızda yoğun bir YGS-LYS çalışması yapılmaktadır. Hedefimiz öğrencinin kapasitesini kullanarak gelebileceği en iyi noktaya gelmesini sağlamaktır." dedi.

Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ufuk Ercul de üniversite sınavlarında başarılı olarak üniversitelere yerleştirilen öğrencileri tebrik etti. Hayatın en önemli dönüm noktası olan üniversite sınavlarının bu öğrenciler için geride kaldığını anlatan Ercul, bundan sonraki yaşamlarında aynı çalışma temposunu devam ettirerek ülkeye hayırlı insanlar olmalarını dilediğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası