Ege Postası
Geri

Beşiktaş'ta Fikret Orman'dan Kıran ve Çebi ile kriz toplantısı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Beşiktaş - Orduspor maçında kapalı tribünü basarak taraftarlara copla saldıran ve ardından yaşanan olayların yankısı sürüyor. Taraftarlara saldıran R.B. isimli kişi ve 4 arkadaşının dün...
Beşiktaş'ta Fikret Orman'dan Kıran ve Çebi ile kriz toplantısı
Haberler / Spor
29 Nisan 2013 Pazartesi 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Beşiktaş - Orduspor maçında kapalı tribünü basarak taraftarlara copla saldıran ve ardından yaşanan olayların yankısı sürüyor.

Taraftarlara saldıran R.B. isimli kişi ve 4 arkadaşının dün yakalandığı ve savcılık tarafindan serbest bırakıldığı belirtilirken, saldırganların tribüne yöneticilerin kartıyla girdiği ileri sürülmüştü.

Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ise bugün yönetim kurulu üyeleri Tamer Kıran ve Ahmet Nur Çebi ile olağanüstü bir toplantı yaptı.

Başkan Fikret Orman, bugün erken saatlerde döndüğü Umre’den sonra ayağının tozuyla yöneticilerle biraraya geldi. Orman’ın talimatıyla biraraya gelen Tamer Kıran ve Ahmet Nur Çebi'yle yaıplan toplantının sert tartışmalara da neden olduğu ileri sürülüyor. Başkan Orman'ın tribünde yaşanan olayda ihmali olduğunu tespit edeceği bazı yönetim kurulu üyelerinin istifasını istemesi de tahmin ediliyor.

Toplantıda ayrıca yaşanan olayların tartışıldığı ve izlenecek yolun kararlaştırıldığı öğrenildi. Yapılan toplantıdan ilk önce Başkan Fikret Orman'ın çıktığı ve Tamer Kıran ile Ahmet Nur Çebi'nin de yaklaşık bir saat görüşmeye devam ettiği belirtildi.

Yapılan toplantıyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

SALDIRGALAR KIRAN’IN YAKIN DOSTU İDDİASI

Saldırganların protokol tribününden numaralı tribüne geçtiği ve saklanarak dışarı çıkarıldığı vurgulandı. Görüntülerden tespit edildikten sonra dün yakalanan ve önce savcılığa çıkarılan, daha sonra da ifadesi alınan saldırganların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi. R.B isimli kişinin yöneticilerden Tamer Kıran’ın yakın dostu olduğu ve Beşiktaşlı yöneticinin kombine kartıyla stada girdiği de ileri sürülmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası