Ege Postası
Geri

Beyoğlu'nda kavga: 2 seyyar satıcı yaralandı

Beyoğlu’nda tezgahlarını zabıtaya vermek istemeyen seyyar satıcılar ile zabıta görevlileri arasında arbede çıktı. Olayda yaralanan 2 seyyar satıcı hastaneye kaldırıldı. İstiklal Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda denetim yapan zabıta...
Beyoğlu'nda kavga: 2 seyyar satıcı yaralandı
Haberler / Güncel
20 Ağustos 2013 Salı 03:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beyoğlu’nda tezgahlarını zabıtaya vermek istemeyen seyyar satıcılar ile zabıta görevlileri arasında arbede çıktı. Olayda yaralanan 2 seyyar satıcı hastaneye kaldırıldı.

İstiklal Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda denetim yapan zabıta ekipleri, süs eşyaları satan bir seyyar satıcının tezgahını almak istedi. Satıcının direnmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Çevredeki seyyarların da olaya dahil olması üzerine taraflar arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında seyyar satıcılardan biri tezgahını kaçırdı. Olay nedeniyle polis ekipleri çağrıldı. Polisin devreye girmesiyle arbede sona erdi.

Bir süre sonra Taksim Polis Merkezi önünde seyyar satıcılar ile zabıta arasında tekrar kavga çıktı. Bu kavga sırasında 2 seyyar satıcı yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye götürdü. Bir süre daha devam eden gerilim daha sonra sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası