Ege Postası
Geri

Bezircilioğlu, 4 ismi il başkan başdanışmanı olarak atadı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, 4 ismi il başkan başdanışmanı olarak atadı. Atamalar partinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla duyuruldu.
Bezircilioğlu, 4 ismi il başkan başdanışmanı olarak atadı
Haberler / Yerel Politika
25 Şubat 2023 Cumartesi 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 22 Ocak'ta gerçekleştirilen kongrede il başkanı oalrak seçilen Sinan Bezircilioğlu, geçtiğimiz haftalarda A Takımı'nı belirlemişti. Bezircilioğlu, İl Sekreteri olarak Mehmet Efe'yi, Teşkilatı Tuncer Kılıç'a emanet ederken, Siyasi İşler Başkanı ise Necdet Kırkpınar olmuştu.

Seçim yönelik hazırlıklarına başlayan İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, bugün de 4 isimi İl başkanı başdanışmanı görevine atadı.

Atama kararları İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Başkanımız Sayın @sinanbezircilioglu tarafından; Seçim Hazırlıkları ve Propagandalardan Sorumlu Başdanışman A. Murat Beydoğan, Parti Politikalarından Sorumlu Başdanışman Bülent Gülçek, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başdanışman Harun Aygün ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Başdanışman olarak da Metin Açıkalın'ın İl başkanı başdanışmanı görevine atanmıştır. Ataması yapılan başdanışmanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası