Ege Postası
Geri

Bilal Doğan’dan Kocaoğlu çıkışı; CHP onunla ilgili anket yaptırsın

Radyo Egepostası’nda Mikail Karadaş ile Seçime Doğru programının konuğu olan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, İzmir’in sorunlarına vakıf olduğunu ve milletvekili olması durumunda, sorunlara çözüm üretmek için elinden geleni yapacağını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başarı hikayesi olmadığını ve İzmirlilerin Başkan Aziz Kocaoğlu’nun yönetiminden memnun olmadığını savunan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, CHP’nin bu konuda anket yaptırabileceğini kaydetti. AK Partili Bilal Doğan’dan Kocaoğlu çıkışı
Bilal Doğan’dan Kocaoğlu çıkışı; CHP onunla ilgili anket yaptırsın
Haberler / Yerel Politika
1 Haziran 2018 Cuma 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettikten sonra Birinci Bölge 5’inci sıra milletvekili adayı olan Bilal Doğan, İzmir’in sorunlarına vakıf olduğunu ve TBMM’de İzmir’i en iyi şekilde temsil etmek ve İzmir'in sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak için elinden geleni yapacağını söyledi:  “Uzun yıllardır bu kentte yaşayan bir birey olarak kentin sorunlarına vakıfım. Bu sorunların çözümü konusunda, Allah nasip eder gitmek mümkün olursa çözeceğiz.”

CHP SAYIN KOCAOĞLU HAKKINDA ANKET YAPTIRSIN

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kadrosunu oluşturamadığını, İzmir halkının Başkan Kocaoğlu’nu başarılı bulmadığını savunan, yapılan anketlerin de bu iddialarını ortaya koyduğunu iddia eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, bu gerçeğin görülmesi için CHP’nin de Aziz Kocaoğlu hakkında anket yaptırabileceğini belirtti.

ANKETLER KOCAOĞLU’NUN BAŞARILI BULUNMADIĞINI GÖSTERİYOR

Doğan, bu önerisini,  “Sayın Kocaoğlu henüz kendisine bir kadro oluşturamadı. Elindeki kadroyu da perişan etti. CHP Sayın Kocaoğlu ile ilgili anket yaptırsın.  Kamuoyunda ne kadar kabul görüyor, ne kadar başarılı buluyorlar diye. Anketler başarılı bulunmadığını gösteriyor. Sayın Kocaoğlu parti politikaları doğrultusunda belediye başkanlığı yaptığı için tüzel kişilik olarak muhatabımız CHP. CHP’nin yerel anlamda bir başarı hikayesi yok” şeklinde ifade etti.

BİR GÜN ‘ADAYIM’ DİYOR, BİR GELİYOR ‘ADAY DEĞİLİM’ DİYOR

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun yeniden aday olacağı şeklindeki açıklamalarını da değerlendiren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, “Ne dediğinin farkında değil. Bir gün adayım diyor, bir gün geliyor aday değilim diyor. Kafası bu konuda net değil”  değerlendirmesini yaptı.

İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ CHP’Lİ BELEDİYECİLİKTEN MEMNUN DEĞİL

İzmirlilerin CHP’li belediyelerin yönetiminden memnun olmadığını iddia eden Bilal Doğan, İzmir’i 2019’da AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını belirtti.  

“Artık İzmirli hemşehrilerimiz CHP’li belediyecilikten memnun değil. İzmirli seçmenler 30 Mart 2019’da sandıkta gereken cevabı verecektir. 2019’da İzmirli hemşehrilerimizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız.”

İZMİR’DE CİDDİ BİR TRAFİK SIKINTISI VAR, TRAMVAY PROJESİ MASA BAŞINDA HAZIRLANDI

İzmir’in trafik sorununu tramvayın da çözmediğini anlatan Bilal Doğan, tramvayın da sorunu çözmediğini, tramvay projesinin masa başında hazırlandığını savundu ve yaşanan sorunları şöyle dile getirdi:

“İstifa etmeden bir meclis önce, trafik sorununu gündeme getirmiştik. Kürsüde sayın Kocaoğlu, ‘İzmir’de trafik mi var’ dedi vallahi billahi. En fazla yolda İzmirli hemşehrilerimizin on dakikası geçiyor dedi. Espri mi yapıyor diye yüzüne baktım. Söz aldım. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İzmir’de ciddi trafik sıkıntısı var. Tramvayın yapımında sıkıntı çektiler ama yapıldıktan sonra içinden çıkılmaz hale geldi. 45 dakikadan önce kent merkezine varamıyorsunuz. Gerçekten İzmir’de yaşamıyormuş. Urla’da bir sitede yaşıyor. Sayın Kocaoğlu saat 9’dan sonra Urla’dan otoyoldan geliyor. Trafik azalmış oluyor o saatlerde. Bir gün halkın içine karışın. Gazi, Fevzi Paşa, Şair Eşref Bulvarı’ndan geçin. Alsancak Garı’nın önünden geçin. Trafik var mı yok mu görün dedim.  Tramvaya karşı değiliz. Olumlu katkı sunarız. 15 kilometrelik bir alanda yapılan Tramvayın güzergahı tam 3 kez değiştirildi. 4 kez de bürokrasisinin değiştiğini görüyoruz. Bu proje hazırlanırken masa başında hazırlandı. İddia ediyorum. Bu projeyi hazırlayanlar İzmirli değildi. İzmir’de yaşamıyordu. Yolcu, yaya trafiği nerede var diye bakmamışlar. Hazırlayanlar Konak Pier’in önüne kadar olan bölüm güzel ama ondan sonra trafiği alt üst ediyor, güzel değil. İşyerimin önünde Çankaya’da tramvay geçince, ilk zamanlarda trafik zabıtaları, polisler duruyor, belediye görevlileri duruyordu. Uzun bir süreden sonra oradaki kargaşa giderilebildi. Hala devam ediyor. Alsancak Camiinin kahramanlara kadar giden alanda, tekel tütün fabrikasına kadar giden alanlar bloke oldu. Arabaların zor gidip geldiği bir alan. Ki orada iki durak olması lazım. Uzun bir süre sonra durak yapmaya karar verdiler. Alsancak’ın simge ağaçlarını kesip durak yapmaya başladılar. Alsancak Garı’nın TMO’nun önünden tramvayı geçirdi. İyi. Geçir. Ama orası İzmir trafiğinin en dar bölgesi. Orada zaten dar bir boğaz var. Burada alt geçit yapacağım diyor son 3 yıldır. Alsancak’tan Bornova’dan Karşıyaka’dan limandan gelen trafik var. Orada kilitleniyor. Alsancak Stadı bitecek, oradan gelecek trafik var. Şimdiden işin içinden çıkılmaz duruma gelindi. Alt geçidi yapsana. Ankara örneğini verince sayın Kocaoğlu’nda kafa gidiyor. Ankara’da alt geçit yapılınca başlangıç ve bitiş tarihi verilir. 80-90 günde bitiyor. Burada daha 3 yılda projesini yapmadı. Alt geçit yapacağı zaman o bölgedeki esnaf perişan. Orayı yapamadı. Geçiş güzergahıyla ilgili yanlışlıklar oldu. Tam randımanlı ve verimli çalışmıyor. Bazı değişiklikler yapıyorlar ama iş işten geçtikten sonra bu yanlışlıkların daha hızlı gitmesi gerekiyor.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası