Ege Postası
Geri

Bilgievi öğrencilerinin yaz tatili dolu dolu

Kemalpaşa Belediyesi Bilgievleri yaz etkinliklerine katılan öğrenciler, kendi yeteneklerini keşfedebildikleri ve geliştirebilecekleri ortamlarda keyifli zaman geçiriyor.
Bilgievi öğrencilerinin yaz tatili dolu dolu
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Temmuz 2018 Cumartesi 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemalpaşa Belediyesi Bilgievleri, yaz döneminde adeta çocukların akınına uğruyor. Okulların kapanmasıyla birlikte Bilgievi Yaz Okulları’ndan şu ana kadar  Bin 500 üzerinde öğrenci yararlanıyor. Bilgievlerinde hazırlanan yaz etkinlikleri sayesinde çocuklar yaz döneminde vakitlerini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçiriyor.

Bu dönemden çocukların en iyi şekilde faydalanabilmesi için Bilgievleri eğitmenleri tarafından dolu dolu bir eğitim programı hazırlandı. Kur’an eğitiminden havuz etkinliklerine, gençlik kamplarından, sosyal kültürel gezilere, eğlenceli oyunlara kadar geniş bir yelpazede hazırlanan programda ayrıca, el sanatları, tasarım, yarışmalar, turnuvalar, satranç ve zeka oyunları gibi birbirinden eğitici faaliyetlere yer verildi. Bilgievleri yaz etkinliklerinin vazgeçilmezi olan Kur’an-ı Kerim eğitimi çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Etkinliklerin ardından sıcak havalardan bunalan çocuklar, soluğu Belediyeye ait sosyal tesislerde bulunan havuzlarda alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası