Ege Postası
Geri

Bilgisayara dalan çalışan, kasadan para alan genci fark etmedi

İş yerinde çalışan personelin bilgisayara dalmasını fırsat bilen genç, kasadan bir miktar para ve masa üstündeki cep telefonunu alarak dükkandan çıktı. Hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.Batman’da bir simitçi...
Bilgisayara dalan çalışan, kasadan para alan genci fark etmedi
Haberler / Güncel
17 Eylül 2013 Salı 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İş yerinde çalışan personelin bilgisayara dalmasını fırsat bilen genç, kasadan bir miktar para ve masa üstündeki cep telefonunu alarak dükkandan çıktı. Hırsızlık olayı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Batman’da bir simitçi dükkanına giren genç, bir miktar para ve bir adet cep telefonunu çaldı. Sabah dükkana gelen iş yeri sahibi, bilgisayardaki kamera görüntülerine bakınca soyulduğunu fark etti. İş yeri sahibi Hüseyin Aslan "Gece geç saatlerde bizim elemen yalnızken bir genç gelmiş kasayı soymuş. Elemen fark etmemiş, bir cep telefonu ve bir miktar para almış." dedi.

Görüntülere göre hırsız, gece iş yerine geliyor. Personelin bilgisayarda hesap yapmasını fırsat bilen kişi, önce etrafı kolaçan ediyor ve dışarı çıkıyor. Kısa süre sonra tekrar dükkana gelerek çekmeceden önce bir miktar para alıyor. Daha sonra masada bulunan bir adet cep telefonu alarak dışarı çıkıyor. Bilgisayar başında çalışan personel hiçbir şeyi görmüyor.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası