Ege Postası
Geri

Binali Yıldırım Çatı'ya taş attı

AK Parti Genel Başkan Danışmanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir’e geldi. Karabağlar ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Yıldırım yerel yönetimleri eleştirdi, “Yazık oluyor İzmir’e keşke yerinde saysa. Geri gitti İzmir geri” dedi.Yıldırım, CHP ve MHP’nin çatı aday olarak açıkladığı Ekmeleddin İhsanoğlu’na gönderme yaptı, “İzmir’de 9 saat program yaptı. 4 saati dinlenme 4 saati basın toplantısı. Güç lazım performans lazım. 24 saatin 25 saatinde çalışan bir Cumhurbaşkanı lazım” dedi.
Binali Yıldırım Çatı'ya taş attı
Haberler / Politika
23 Temmuz 2014 Çarşamba 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Genel Başkan Danışmanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir’e geldi. Kaya Termal Otel’de STK temsilcileri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşecek iftar organizasyonu için kente gelen Yıldırım’ı havalimanında parti yöneticileri ve partililer karşıladı.

ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI
Yıldırım, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde Suriye tarafından gelen silahlı grupların açtığı ateş sonucu şehit düşen Sıhhiye Onbaşı Yiğit Şahan’ın, Bornova  Kavaklıdere’deki cenaze törenine katıldı.


KARABAĞLAR İLÇE TEŞKİLATI İLE BULUŞTU
Yıldırım daha sonra Karabağlar’a geçti. Yıldırım, Evgi Düğün Salonu’nda AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.Yıldırım’a, İl Başkanı Bülent Delican,İlçe Başkanı Erol Körüklü, SKM Başkanı Özgür Hızel, Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan,Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan eşlik etti.



YILDIRIM’DAN HİZMET VE ÇATI SALVOSU
Konuşmasına “Sizleri çok özledim” diyerek başlayan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldırım, İzmir'de 30 Mart yerel seçimlerinde çok çalıştıklarını ifade etti, “  Nasip değilmiş olmadı” dedi.

“ENSENİZDEYİZ”
“Karabağlar artık eskisi gibi olmayacak” diyen Yıldırım, yerel yönetimi hedef aldı şunları söyledi; “  Karabağlar’da iş başına gelenlerin sorumlulukları daha da artmış durumda. Hizmet yaparlarsa ne ala yapmazlarsa biz teşkilatımızla birlikte enselerinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız onların rehavete kapılmaması. Ya çalışacaklar ya da çalışacaklar. İkinci bir alternatif şehrin anahtarını teslim edecekler. İzmirli son kredilerini bunlara kullandırdı. Bundan sonra avansta kalmadı kredide kalmadı. Hiç endişe etmeyin onların bu şansı kullanacağı yok. Maalesef çalışmak bunların ruhunda yok. Hizmet bunların anlayışında yok Bunlar halka tepeden bakarlar. Yazık oluyor İzmir’e keşke yerinde saysa. Geri gitti İzmir geri. Marifet geleceği inşa etmektir. Bunların böyle kabiliyeti yok”

ÇATI’YA TEPKİ
Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değinen  Yıldırım, “ Ortak bir aday sağa dönüyor MHP’liler mesaj veriyor CHP’liler kızıyor. CHP’lilere bir şey söylüyor MHP’liler ayağa kalkıyor. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Her tarafa mesaj vermeye kalkarsan inandırıcılığın kalmaz. Kendi olacaksın. Değerlerinle siyaset yapacaksın. AK Parti gibi dik duracaksın diklenmeyeceksin. 10 Ağustos eki Türkiye ile yeni Türkiye’nin oylanacağı bir seçimdir. Eski Türkiye darbe, yeni Türkiye tam demokrasi.Yeni Türkiye siyaset değişim dönüşüm demek. Bunun mimarı ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'dır ” dedi.

GÖNDERME YAPTI
Seçim kampanyası çerçevesinde İzmir'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren çatı aday İhsanoğlu’na gönderme yapan Yıldırım, “İzmir’de 9 saat program yaptı. 4 saati dinlenme 4 saati basın toplantısı. Güç lazım performans lazım. 24 saatin 25 saatinde çalışan bir Cumhurbaşkanı lazım”dedi.

İZMİRLİLERE ÇAĞRI
Konuşmasının sonunda “ideolojik olarak oy verenlere soruyorum” diye seslenen Yıldırım, “ Çatı adaya hangi standartlara uygun olduğu için oy verecekler merak ediyorum. Acaba ilkeleri mi değişecek, yoksa gerçeği görecekler mi. İzmirlilerin parti ayrımı yapmaksızın, Yeni Türkiye’nin inşaatında ben de varım demesini bekliyorum” dedi.

DELİCAN’DAN SANDIK ÇAĞRISI
 Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemli bir dönemeç olduğunu ifade eden İl Başkanı Delican,“ Başbakanımızın neferleri olan teşkilat mensupları sizlersiniz. Sandığa sahip çıkmanızı istiyorum. Sandıklar çok önemli. Başbakanımızın yeni Türkiye hedefi var. Yeni Türkiye’ye koşmamız gerek. Bir yakınınızın ölüm döşeğinde olmasının  dışında mazeret kabul etmiyorum. Herkes çalışacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye’ye kurulan tuzakların son bulacağı seçim olacaktır. Tarihi sorumluluk çerçevesinde hepinizden sandıklara ve mitinge sahip çıkmanızı bekliyorum” dedi.

KÖRÜKLÜ : OYLARIMIZ ARTTI AMA
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, yerel seçimlerde oy artışı sağlasalar da Karabağlar’da seçimi kaybettiklerinin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Körüklü, sandıklara sahip çıktıklarını, sandık görevlilerinin büyük özveriyle çalıştığını ifade etti.

Yıldırım daha sonra Buca ve Bornova ilçe teşkilatlarıyla da toplantı yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası