Ege Postası
Geri

Bingöl: “Çalışan gazetecilerin yanındayız”

İzmir Ticaret Odası Medyadan Sorumlu Meclis Üyesi Abdülhakim Bingöl, “Çalışan gazetecileri yaşadığı her sorunda yanlarında olacağız” dedi.
Bingöl: “Çalışan gazetecilerin yanındayız”
Haberler / Güncel
10 Ocak 2022 Pazartesi 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Ticaret Odası Medyadan Sorumlu Meclis Üyesi Abdülhakim Bingöl,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Bingöl, çağdaş dünyada yer edinmek için basının güçlü ve iyi koşullar içinde olmasının önemine dikkat çekerek, “Bunun en önemli koşulu sokakta olan, haber üreten, topluma haber alma hakkını sağlayan emekçilerin iyi koşullarda çalışmasıdır. Bu konuda sadece siyaset kurumuna iş düşmez. İş dünyasından sivil topluma kadar her kesimin basını destekleyen ve işini iyi yapmasını sağlayan bir tutum sergilemesi gerekir” ifadesini kullandı. 

Bingöl, İzmir’de iş dünyasının basına gereken önemi vermek konusunda gayretli olduğunu ifade ederek, “Şehrin güçlü gazeteleri, güçlü televizyon kanalları olması adına üzerimize çok iş düşüyor. Ancak, sahada bulunan basın emekçilerinin yaşadığı sorunlar söz konusu olduğunda da onların yanında olacağız” sözlerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası