Ege Postası
Geri

Bir ilçe ayağa kalkmıştı! Sonunda yakalandılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir haftadır hırsızlık yapan ve her yerde aranan 2 kişi tutuklandı.
Bir ilçe ayağa kalkmıştı! Sonunda yakalandılar
Haberler / Ege
4 Şubat 2018 Pazar 08:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir hafta içinde ev, iş yeri ve inşaatlardan hırsızlık yaptığı tespit edilerek gözaltınla alınan iki şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkez Amirliği'ne son bir hafta içinde ev, iş yeri ve inşaatlarda hırsızlık yapıldığıyla ilgili gelen şikayetler üzerine polis harekete geçti. Hırsızlık yapılan adreslerde inceleme yapan polis çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde kimlikleri tespit edilen Kadir Aslan (30) ve İbrahim Çitenti (34) dün yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin ifadelerinde suçlarını kabul ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Kadir Aslan ve İbrahim Çitenti sevk edildikleri adliyede tutukladı. Öte yandan, şüphelilerden Kadir Aslan'ın hırsızlık suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden on gün önce denetimli serbestlikten yararlanarak çıktığı ve 13 sabıkası bulunduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası