Ege Postası
Geri

Bir ilde daha kent lokantası açıldı! 4 çeşit yemek 80 TL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı "Kent Lokantaları" Türkiye'nin her tarafına yayılmaya devam ediyor. Trabzın, İzmir ve İzmit'in ardından bir kentte daha kent lokantası açıldı. 4 çeşit yemek 80 TL'den satılacak.
Bir ilde daha kent lokantası açıldı! 4 çeşit yemek 80 TL
Haberler / Güncel
26 Eylül 2024 Perşembe 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dar gelirli vatandaşlara yönelik İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde başlatılan Kent Lokantalarına bir yenisi daha eklendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, enflasyonun getirdiği yıkım altında ezilen vatandaşlara destek olmak amacıyla kentteki ilk kent lokantasını faaliyete açtı. Ayrıca açılışı gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ikinci kent lokantasının müjdesini de verdi.

Çavuşoğlu, açılış konuşmasında güzel bir yolculuk hayaliyle başladıkları süreçte Denizli'de herkese dokunan, ihtiyaçları önceleyen sosyal bir belediyecilik şiarını her geçen gün daha da büyütmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Çavuşoğlu, konuşmasının devamında, “İnsanların yüzünün güldüğü, kadınlarının sokağa çıktığında mutlu olduğu, yüzü gülen insanlarla mutlu bir Denizli yolculuğumuzun devamında hep birlikte yeni bir güne başlıyoruz” diye konuştu.

İLK YEMEK DAĞITIMI BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN

Çok kısa süre içerisinde üniversite bölgesinde ikinci Kent Lokantasını hizmete açacaklarını duyuran Başkan Çavuşoğlu, “Buradan size söz veriyorum. Hem kreşimiz hem de kent lokantamızın sayısı en kısa sürede iki elin parmaklarını geçecek hale getireceğiz. Ciddi rakamlarla hizmet veren kent lokantası ve kreşlerde buluşmak dileğiyle. Bugün açılışımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Denizli’nin ilk Kent Lokantasının açılış kurdelesi kesildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda önlük giyip ilk yemek dağıtımını yapan Başkan Çavuşoğlu mercimek çorbası, tas kebabı, pilav ve ayrandan oluşan günün menüsünü ikram etti. Verilen hizmetten memnun olan vatandaşlar Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Kent lokantasında 4 çeşit yemek 80 TL'den satılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası