Ege Postası
Geri

Bir koltukta iki karpuz

İZMİR Barosuna kayıtlı avukat Abbas Karakuş, mesleğinin yanında yazarlık da yapıyor. 1997 yılında “Gözkapağı direnişleri" isimli şiir kitabını yazan Karakuş, iki romanının sponsor bulamadığı basılmak için beklediğini söyledi.
Bir koltukta iki karpuz
Haberler / Genel
29 Mayıs 2016 Pazar 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Diyarbakır'da doğan ilk, orta ve lise öğrenimini Ergani'de tamamlayıp, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Abbas Karakuş, mesleğe sekiz yıl önce adım attı. Uzun bir süredir yaşadığı İzmir'de, 2007 yılından bu yana bir hukuk bürosunda, serbest avukatlık mesleğini sürdüren Karakuş, ilk kitabını 1997 yılında 'Gözkapağı Direnişleri' isimli Şiir'lerini yazdı. Ardından 'İnsan İnsan İle İnsan,' Şiir, 'Yalnızlık Uzaktaki Sevgili ' Öykü, 'Gündoğumunu beklerken' Anlatı / Öykü, 'Yalnızlığın Elleri' Şiir ve son kitabı Ali İsmail ve Berkin Elvan'ı anlatan 'Bir Hayata Dokunursan', romanını yazdı. 



'Bir Hayata Dokunursan' kitabının en çok satanlar arasında yer aldığını söyleyen Abbas Karakuş, “Yazdığım iki roman daha var. Onları maddi imkanım olmadığı için bastıramıyorum. Eğer bir sponsor çıkarsa o romanları da bastıracağım. Şiir ve roman yazmayı çok seviyorum. Kendimi adeta başka bir dünyada hissediyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası