Ege Postası
Geri

Bize Alevi polis gönderin

Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün ortalığı karıştıran sözlerinden sonra bir şok da Tunceli'den.
Bize Alevi polis gönderin
Haberler / Güncel
11 Ekim 2012 Perşembe 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TUNCELİ-  Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'e benzer bir çıkışta bulununca hükümetten ilk tepki Bekir Bozdağ'dan geldi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in yaptığı “Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız insan değilsiniz” açıklaması ile Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz’ın Tunceli’ye Alevi polis gönderilmesi gerektiği yönündeki açıklamalarını da değerlendiren Bozdağ, Tunceli Emniyet Müdürünün açıklamasın ayrımcılık koktuğunu, emniyet müdürlerinin görevlerinin bu tür açıklamalar yapmak değil, verilen görevleri yere getirmek olduğunu kaydetti. “Hiçbir emniyet müdürünün siyaset yapması, asli işini kenara koyması doğru değil” diyen Bozdağ, memuriyette liyakatin esas olduğunu, kimsenin inançlarına göre ayrılamayacağını bildirdi. Bozdağ, “Kamu görevlileri içinde böyle bir ayrım yapılırsa bu milletin birliğine dirliğine zarar vermiş oluruz” diye konuştu.

Başbakan yardımcısı Bozdağ, İçişleri Bakanlığı’nın söz konusu Emniyet Müdürleri hakkında bir soruşturma başlatmadığını, ama bir uyarı yapıldığını sandığını ifade etti. (gercekgundem)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası