Ege Postası
Geri

Bodrum Tanıtım TIR'ı İzmir'de

Muğla'nın Bodrum ilçesinden turizme katkı sağlamak ve tanıtımı arttırmak amacıyla yola çıkan Bodrum Tanıtım TIR'ı, İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli vatandaşlarla buluştu.
Bodrum Tanıtım TIR'ı İzmir'de
Haberler / İzmir
23 Mart 2017 Perşembe 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bodrum tanıtım çalışmalarına İzmir'de devam eden Bodrum Tanıtım TIR'ı Gündoğdu Meydanı'nda İzmirli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar TIR'a gelerek yaz sezonu öncesinde Bodrum hakkında bilgi aldı. Bodrum panosunun önünde hatıra fotoğrafı çektirenler, TIR'ın içindeki Bodrum fotoğrafları sergisini de gezdi. Bodrum'un 3 boyutlu görüntülerini izleyenler ise ilçeye bir kez daha hayran kaldıklarını belirtti. Bodrum Tanıtım TIR'ına ziyarette bulunanlara Bodrum mandalina lokumu, gazozu ve kolonyası ikram edildi. Ayrıca ilçeyi tanıtan broşürler ve kitapçıklar da verildi.

Bodrum Tanıtım TIR'ı Koordinatörü Fikret Hıdır, İzmir'de vatandaşların Bodrum Tanıtım TIR'ını ilgiyle karşıladıklarını belirterek, "Bodrum Tanıtım TIRımız İzmir ziyaretimizde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Daha ilk gününde bile çok güzel hatıralar bırakan İzmirli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası