Ege Postası
Geri

Bodrum'da 84 yaşındaki yaşlı adamdan haber alınamıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde beş gün önce ortadan kaybolan 84 yaşındaki Durmuş Canbaloğlu, AKUT ekiplerince yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Üç çocuk ve dört torun sahibi Canbaloğlu'nu bulmak için yapılan...
Bodrum'da 84 yaşındaki yaşlı adamdan haber alınamıyor
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde beş gün önce ortadan kaybolan 84 yaşındaki Durmuş Canbaloğlu, AKUT ekiplerince yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Üç çocuk ve dört torun sahibi Canbaloğlu'nu bulmak için yapılan arama çalışmalarına yakınları ve komşuları da katıldı.

Babasının bugüne kadar bu şekilde ortadan kaybolmadığını belirten Mahmut Canbaloğlu, "Babamıza bir haftadır ulaşamıyoruz. Emniyete bildirdik, gazetelere ilan verdik, broşürler bastırdık, belediyeye bildirdik. AKUT arama yaptı. Hiç bu kadar evden uzaklaşmazdı. Üzerinde kırmızı çizgili gömleği, gri pantolonu ve ayağında terlikleri vardı. Görenlerden yardım bekliyoruz." dedi.

AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslu ise konuyu öğrendikten sonra hemen bölgeye intikal ettiklerini aktararak, "Bir buçuk gün boyunca olması muhtemel tüm bölgeleri taradık ancak herhangi bir bulguya rastlayamadık. Bu tür konularda bilgi bize ne kadar erken ulaşırsa olumlu sonuca ulaşmamız o kadar sağlıklı oluyor. Özellikle çocuk, yaşlı ve alzheimer kayıplarında ilk 24 saat çok önemli." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası