Ege Postası
Geri

Bodrum'un DP’li belediye başkanları Tire ve Kaynar AK Parti’ye geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük Belde Belediye Başkanı DP’li Mehmet Tire ile Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı DP’li Halil İbrahim Kaynar, AK Parti’ye üye olduklarını açıkladı. Oasis Nurol Kültür Merkezi'nde AK Parti Genel...
Bodrum'un DP’li belediye başkanları Tire ve Kaynar AK Parti’ye geçti
Haberler / Güncel
8 Eylül 2013 Pazar 02:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük Belde Belediye Başkanı DP’li Mehmet Tire ile Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı DP’li Halil İbrahim Kaynar, AK Parti’ye üye olduklarını açıkladı.

Oasis Nurol Kültür Merkezi'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Gümüşlük Belde Belediye Başkanı Mehmet Tire, Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal, Gümüşlük ve Göltürkbükü belediyesi meclis üyeleri, Atıl Özpınar, Mehmet Ali Öztaşkın, Mehmet Çetin Karabağlı ve Orhan Tosun, AK Parti'ye üye olduklarını açıkladı.

Gümüşlük Belde Belediye Başkanı Mehmet Tire, AK Parti'nin yerel seçimlerde birinci sırada olacağını belirterek, "Bodrum dünya markası diyoruz, biraz önce sorunlarımız sayıldı, maalesef eksiğimiz çok. Bizler sizleri seviyoruz, sizler için varız ve sizler için hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, 20 yıldır siyasetin içinde olduğunu ifade ederek, “Bundan sonra siyasi hatalar yapmamaya hepimiz çok dikkat etmeliyiz. Ben Göltürkbükü’nü Bodrum’un ve Türkiye’nin incisi yaptım. Biz bugüne kadar canla başla çalıştık. Bu kadar dünyaya kapısı açılmış bir yerde biz halen kısırdöngülerle uğraşıyoruz. Artık bu kısırdöngüleri eteklerimizden atacağız ve Bodrum’u hep birlikte kucaklayacağız” diye konuştu.

SOYLU: 2014’ÜN MART AYINDA TÜRKİYE’DE BAYRAM YAŞANACAK

Gümüşlük ve Göltürkbükü belediye başkanlarının konuşmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye’de dört tane dönüşüm seçimi olduğunu belirterek şunları söyledi: "İlk seçim 14 Mayıs 1950’dir, beyaz devrim diyoruz biz ona. İkincisi 6 Kasım 1983’tür. Rahmetli Özal’ın başa geldiği seçimdir. Üçüncüsü Türkiye’ye daha fazla fayda sağlayan 3 Kasım 2002 seçimleridir. Dördüncüsü ise 12 Eylül 2010 referandumudur. Ama bir kardeşiniz, bir dostunuz olarak söylüyorum size bu dört seçimden de önemlidir önümüzdeki yerel seçimler. Bunu normal bir seçim olarak görmeyin. Bu seçim Türkiye’nin tarihini ve geleceğini en önemli etkileyen seçimlerden birisi olacaktır. Ben biliyorsunuz ARGE’nin başındayım 2014’ün Mart’ın da Türkiye’de bayram yaşanacak bunu biliyorum, araştırmalardan da net bir şekilde görüyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası