Ege Postası
Geri

Bodrum’a çifte kruvaziyer ile 1987 turist geldi

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’a 2 kruvaziyer ile 1987 yabancı turist geldi. Turistler tarihi noktaları ziyaret etti, çarşıda alışveriş yaptı.
Bodrum’a çifte kruvaziyer ile 1987 turist geldi
Haberler / Ege
12 Temmuz 2026 Pazar 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’a kruvaziyerler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Fransa bayraklı 142 metre boyundaki Le Boreal saat 06.15’de Patmos Limanı’ndan geldi. Gemide ağırlıklı olarak Fransız olmak üzere 224 yolcu ve 151 personel bulunduğu bildirildi. Le Boreal’in ilk kez Bodrum’a geldiği belirtildi.

Malta bayraklı 264 metre boyundaki Marella Discovery ise saat 08. 00’da Thira Limanı’ndan geldi. Gemide ağırlıklı olarak İngiliz olmak üzere 1763 yolcu, 745 personel bulunduğu bildirildi. Gemiden inen turistler, ilçenin tarihi noktaları ziyaret etti, çarşıda alışveriş yaptı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası