Ege Postası
Geri

Bodrum’un ‘Golden Çetesi’

Bodrum’da sokağa atılan golden retriever cinsi köpekleri sahiplenen Şenol Özbakan, sosyal medyada oluşturduğu “Golden Çetesi” grubuyla binlerce kişi tarafından takip ediliyor.
Bodrum’un ‘Golden Çetesi’
Haberler / Ege
21 Eylül 2016 Çarşamba 07:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bodrum’un sanayi sitesinde park ettiği eski model minibüsünün içinde 13 köpeğiyle yaşamını sürdüren Özbakan, boncuk kolye satışı yaparak, hayvanlarının kışlık bakım ve yiyecek parasını biriktiriyor. Köpekleriyle Bodrum sahiline gelerek denize giren ve tasmalarıyla birbirine bağladığı 13 köpekle sokaklarda gezinti yapan Özbakan, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Golden retriever cinsi köpeklerin sayısının geçen yıl 5 olduğunu ve bir yıl içerisinde 13’e yükseldiğini ifade eden Özbakan, “Golden Çetesi sayfamızda şu anda 13 bine yakın takipçimiz var. Kanada, İngiltere, ABD, Fransa ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden köpekleri görmeye gelen çok insan oldu” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası