Ege Postası
Geri

Boğazda iki gemi çarpıştı: Kaptan 'kaçın kurtarın kendinizi' dedi

İstanbul Boğazı'nda saat 17:00 sıralarında dümeni kilitlenen bir kuru yük gemisi başka bir yük gemisiyle çarpıştı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza sonrası gemiler Ahırkapı'ya çekiliyor. Kaza sırasında bir yolcu gemisinin kaptanı telsizden Üsküdar İskelesindekilere "Kaçın kurtarın kendinizi. Parka doğru geliyor, parkı boşaltalım" anonsu yaptı.
Boğazda iki gemi çarpıştı: Kaptan 'kaçın kurtarın kendinizi' dedi
Haberler / Güncel
3 Ekim 2024 Perşembe 18:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Batum'dan Suudi Arabistan’a seyreden 80 metre boyundaki AYED 1 isimli kuru yük gemisi ile İspanya’dan Batum’a seyreden 180 metre boyundaki BUNUN ACE isimli dökme yük gemisi İstanbul Boğazı Üsküdar açıklarında çarpıştı.

"KAÇIN KURTARIN KENDİNİZİ"

Kaza sırasında bölgede bulunan bir yolcu teknesinin kaptanının telsizden Üsküdar İskelesindekilere , "Kaçın kurtarın kendinizi, dümeni kitledi galiba. Parka doğru geliyor, parkı boşaltalım" dediği duyuluyor.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait KURTARMA-2, KURTARMA-5 ve MEHMETÇİK römorkörleri ile KEGM-4 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botu bölgeye yönlendirildi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza sonrası gemiler Ahırkapı'ya çekiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası